Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

3 Πράγματα που μετανιώνουν άντρες και γυναίκες

Κάποια πράγματα στη ζωή μας φεύγουν και δεν ξανάρχονται πίσω μάθε λοιπόν τρία πράγματα που μετανιώνουμε σίγουρα εμείς οι άντρες και τρία που μετανιώνουν οι γυναίκες ώστε να τα προλάβεις!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
  1. Όταν πας σε καταστήματα να αγοράζεις ΠΑΝΤΑ αυτό που βλέπεις και να μην πεις ''Θα περάσω αύριο''γιατί αν δεν το βρεις δεν θα φταίμε εμείς!
  2. Να εκφράζεις ΠΑΝΤΟΤΕ τα συναισθήματα σου για να μην έρθει η στιγμή να τον δεις αγκαζέ με άλλη.
  3. Να μην αφήσεις ζήσεις τι ζωή που θέλουν οι γονείς σου για να τους κάνεις ευτιχησμένους.
ΑΝΤΡΕΣ
  1. Να μην πάρεις απαλλαγή από το στρατό εκτός ότι θα σε φωνάζουν όλοι μαμάκια και φλώρο να ξέρεις ότι τις ποιο γαμάτες εμπυρίες τις περνάς εκεί.
  2. Όσο είναι νέος είσαι και ελκυστικός. Όλες σε θέλουν και όλες τις θέλεις. Κάνεις όμως τις επιλογές σου αφήνοντας παρόλα αυτά σπουδαία «κομμάτια» εκτός σεξουαλικού παιχνιδιού. Μέγα λάθος. Όσο είσαι μικρός, χτύπα ό,τι κινείται. Όταν μεγαλώσεις, πρώτον, θα έχουν μεγαλώσει κι εκείνες και δεν ξέρεις πως θα είναι, δεύτερον, μπορεί να μη σε θέλουν πλέον. Πρόκειται για ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνονται με ΤΙΠΟΤΑ.

    3.Πίνεις, καπνίζεις και κάνεις οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την υγεία σου. Δεν έχει σημασία αν έχεις καλή φυσική κατάσταση ή δεν τρως junk food. Αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη δε σημαίνει ότι αντανακλά αυτό που πραγματικά είσαι. Οι αόρατες επιδράσεις είναι ύπουλες και αντί να βλέπεις σταδιακά τον εαυτό σου να χάνει τη φόρμα του για να αποφασίσεις να αλλάξεις ζωή, κάποια μέρα μπορεί να σε πάνε με αφόρητους πόνους στο γιατρό μόνο και μόνο για να μάθεις ότι στο σημείο που είσαι δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου